Over ons

Eerlijk is eerlijk, het liefst van al leerde u ons nooit kennen. Want als u onze website bezoekt, bent u waarschijnlijk een oog kwijtgeraakt. Maar nu u hier toch bent, maken we graag kennis.

Opticien, optometrist, oogprothesist

Wie is Yves Bodson? Ik genoot een opleiding tot opticien, optometrist en oogprothesist. Sinds 1979 maak ik oogprothesen. Eerst standaardoplossingen, later werden dat prothesen op maat.

Mijn missie?
De perfectie benaderen en u ondanks het verlies een goed gevoel bezorgen over uw uiterlijk.

Maar mijn zaak is vooral een hecht team van gedreven experts. Zo maakt u ook kennis met mijn vrouw die de optiek uitbaat. Zij ontleedt uw bestaande oog met de grootste precisie. Ieder zijn specialisatie.

Uw oogprothese wordt gemaakt in Antwerpen, want ons atelier bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Makkelijk bereikbaar.

Oogprothesen Yves Bodson:
oogprothese of niet-optische sclerale lens

De meeste van onze klanten belanden bij ons na een doorverwijzing van hun behandelende arts. In ons atelier zoeken we een esthetische oplossing.

Om welke prothese gaat het?

• Gewone oogprothese na een volledige verwijdering
• Niet-optische sclerale lens als de oogbol nog gedeeltelijk aanwezig is.

Uw zicht krijgt u jammer genoeg niet terug. Wij trachten u een prothese te bezorgen die mag gezien worden.

Oogprothesen van Bodson?

Natuurlijk wenst u een prothese die comfortabel zit en er ook nog goed uitziet. Kom gerust langs in ons atelier. Wij beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Carnotstraat 31
2060 Antwerpen

T: +32 3 232 87 02